EPS-format Vanskeligheter

April 20

EPS-format Vanskeligheter


EPS-formatet er det Encapsulated Postscript format. Filer i dette formatet kan identifiseres gjennom filtypen, som alltid er enten EPS eller EPSF. En EPS-fil er en modifisert versjon av en Postscript-fil. Men det er egenskapene til EPS-format som gjør en rett konvertering fra Postscript til Encapsulated Postscript til noen ganger kjører inn i vanskeligheter.

Adobe Systems

Den Encapsulated Postscript format er et produkt av Adobe Systems. Oppfinnelsen av laserskrivere presenterte sine produsenter med et problem: deres krav til trykte instruksjoner var helt forskjellig fra alle tidligere skrivertyper. Adobe ble grunnlagt for å levere programvare som kan kommunisere med laserskrivere.

Postscript

Postscript var Adobes oppfinnelse for å kommunisere med laserskrivere. Det er ikke bare et format, men et programmeringsspråk. Programmering funksjoner inkluderer rekursjon, noe som betyr at en gjentatt funksjonen har bare å være skrevet en gang og instruksjonene for å gjenta handlingen kan være løkker for et bestemt antall ganger. Dette reduserer størrelsen på filene med instruksjoner for skrivere fordi ikke alle element må være eksplisitt skrevet inn i filen. Postscript var en god løsning på problemet med å lage utskrivbare filer for laserskrivere.

Encapsulated Postscript

Opphavsmannen til en fil kan se det opprinnelige dokumentet, og ikke trenger å sjekke innholdet i Postscript-fil. Utskriften av originaldokumentet er tilstrekkelig bekreftelse. Men når noen skriver et dokument, og deretter velger å eksportere det som en Postscript-fil for deling, oppstår det problemer. Mottakere av en Postscript-fil som ikke har tilgang til det opprinnelige dokumentet som det ble generert ofte ønsker å se dokumentet på datamaskinen før du sender det til skriveren. Adobe møtt dette kravet ved å innføre Encapsulated Postscript format. Denne inneholder et bilde av filen slik at mottakerne som ikke har tilgang til den originale filen før utskrift. Denne begrensningen er viktig fordi avsenderen av EPS-filen kan være sikker på at mottakeren vil skrive det ut "som den er" uten å være i stand til å endre innholdet.

restriksjoner

En Postscript-fil kan inneholde mange utskrivbare sider. Men som EPS format inneholder et bilde av siden som skal skrives ut fra filen, det kan bare inneholde én side. Dette gir problemer for overføring av store dokumenter. En 10-siders rapport ville skape en Postscript-fil, men ti EPS-filer. Dette er en tungvint metode for overføring av dokumenter.

programmering Vanskeligheter

Enhver søknad skape EPS-filer må ta hensyn til begrensningene i systemet. Det er ikke nok til å sette inn et TIFF-bilde i en Postscript-fil. EPS-filer oppfører seg uforutsigbart hvis Postscript instruksjonene i den opprinnelige filen ikke endres. Postscript bruker en kommando som heter "utstillingssiden" for å instruere skriveren til å skrive ut alle instruksjonene opp til den kommandoen. Den "utstillingssiden" kommandoen gjør forhåndsvisningsbildet i EPS-filer usynlig. Det er 24 andre Postscript-kommandoer som er uforenlig med EPS-format og må fjernes når du oppretter en EPS-fil.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com