Apple Mac Alternative

April 6

Hvis du er ute etter et alternativ til Apple Mac, men er ikke interessert i et Windows-operativsystem (OS), er det mange systemer tilgjengelig som etterligner Mac OS uten å begrense deg til Apple lisensiering. Mac OS er basert på en enkel open-source OS, men har blitt finjustert gjennom årene for å operere bare på Apple-maskiner. Det grunnleggende av OS, men kan installeres og kjøres på enhver type datamaskin.

Linux

Linux er hva som er en "open source" operativsystem, noe som betyr at det er egentlig ikke eies av noen produsent, og du trenger ikke en lisens til å bruke den. Den ble opprinnelig skapt av Linus Torvalds, som deretter oppmuntret programvareutviklere å legge til OS eller forbedre funksjonaliteten. Utviklere over hele verden har skapt applikasjoner som kjører på Linux og er kompatible med merkenavn programvare. En av de oppsider av Linux-systemet er dets konstant forbedring, noe som gjør det praktisk talt virus-bevis. En av ulempene er at fordi Linux er i stadig endring, oppgraderinger må gjøres ganske ofte.

UNIX

UNIX OS er en annen form for freeware eller open-source-programvare, som er å si at du ikke trenger å kjøpe en lisens til å installere det på datamaskinen din. UNIX-system er en grunnleggende forretningsapplikasjon operativsystem som bruker en enkelt spesifikasjon standard for åpen kildekode dokumentasjonsprosjekter. Tenk på UNIX som en type International Organization for Standardization (ISO), eller globale standardiseringsprosessen, som gjør at enkelte bedrifter til å snakke med hverandre uten noen andre lytting.
Som en åpen kildekode-OS, gjør UNIX utviklere å jobbe med forbedringer, men ikke så fritt som Linux, som UNIX er basert i standardizations. Utviklere trenger å bli sertifisert i UNIX før du sender kodeendringer.
UNIX har evnen til å kjøre velge merkede programmer samt åpen kildekode-programmer, som brukes med Mac og Windows-plattformer.

Ubuntu

Trolig den minst kjente av operativsystemene åpen kildekode, Ubuntu inneholder alle programmer og web-verktøy i sitt OS, slik at du ikke trenger å legge til komponenter som du går. Det inkluderer også grensesnitt for synkronisering med mobile enheter, håndterer grafikk (bilder, videoer, spill), og tillater interaktive programmer, for eksempel type og visuelle samtaler. Med et galleri av kompatibel programvare tilgjengelig for nedlasting, Ubuntu tilbyr også spesialiserte operativsystemer for nyere datamaskiner, for eksempel Netbook og mobile nettlesere.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com