Hvor å Fastsette faks Mottak feil

May 7

Hvor å Fastsette faks Mottak feil


Fakskvitterings feil oppstår når faksmaskinen ikke fungerer som den skal. Vanligvis vil en faks kvittering viser at faksen gikk gjennom, og til hvilken tid det gjorde det. Det vil også vise deg nummeret som faksen ble sendt, og kan ha en kopi av følgebrev. Fakskvitterings feil kan være alt fra mottak unnlater å møte opp til en kvittering som har feil informasjon om det. Feilsøking disse feilene vanligvis tar bare noen få skritt.

Bruksanvisning

1 Sjekk papirskuffen hvis faksen kvittering ikke skriver ut i det hele tatt eller ikke ut på riktig måte. Mer papir hvis det er tomt. Juster papiret i skuffen hvis det er feil lastet.

2 Åpne faksinnstillingene, enten på faksmaskinens skjerm eller på en datamaskin som er koblet til faksmaskinen, avhengig av oppsettet ditt. Faksinnstillinger bør inkludere "Kvittering Settings" eller "kvitteringer" eller "Faks Receipts". Klikk og bla gjennom innstillingene. Noen fakser begynne med en automatisk innstilling av "Av" for faks kvitteringer. Drei innstillingen til "On".

3 Koble faksmaskinen og koble den til igjen. Ofte vil dette fikse en feil.

4 Åpne "Faksinnstillinger" hvis faksen kvittering skrives ut, men har feil informasjon om det. Klikk "Gjenopprett fabrikkinnstillinger" i din "Faksinnstillinger". Test det ved å sende ut en faks.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com