Hvordan få tilgang en Wide Area Network

August 2

I dagens høyteknologiske samfunn, er det nesten umulig å gå hvor som helst uten å måtte koble til Internett. Heldigvis er dagens bærbare datamaskiner og mobile enheter tilstrekkelig utstyrt for å finne Wide Area Networks eller WANs. Teknologien er brukervennlig og gjennomsnittlig person kan identifisere og få tilgang til et WAN. Alt som trengs er noen få museklikk. Les videre for å lære hvordan du kan få tilgang til et Wide Area Network.

Bruksanvisning

1 Finn fanen enhetens nettverkskonfigurasjon. Hvis du er usikker på hvordan du finner konfigurasjons kategorien nettverk for din enhet, se enhetens bruksanvisningen

2 Sett din nettverkskonfigurasjon å søke etter tilgjengelige nettverk. Enheten vil vise en liste over alle tilgjengelige nettverk.

3 Velg den sterkeste tilgjengelige WAN tilgjengelig. Avhengig av enheten, ved siden av hver tilgjengelige nettverksikonet bør være en indikator på signalstyrken for hver tilgjengelige nettverk.

4 Velg "Koble til" for å koble enheten til den valgte WAN.

Hint

  • Fordi det er så mange forskjellige typer enheter og ulike operativsystemer, er det best å se i bruksanvisningen for veiledning i å finne nettverkskonfigurasjonsmuligheter.
  • Ikke alle WAN er tilgjengelig for Internett-tilkobling. Hvis enheten viser en WAN som er "sikker", vil du ikke være i stand til å koble til det aktuelle nettverket med mindre du har riktig passord.
  • Være ware av hva slags informasjon som sender ved hjelp av et WAN som ikke alle er sikre og privatliv kan ikke garanteres.
  • Visse WAN er tilgjengelig for en avgift, slik som de tilgjengelig på flyplasser.

© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com