Slik fjerner du en profil som er lagret på en datamaskin

June 8

Slik fjerner du en profil som er lagret på en datamaskin


Hvis du deler datamaskinen med andre mennesker, kan du ha mer enn én profil som er lagret på datamaskinen. Profiler er brukerkontoer som gjør at hver enkelt person som bruker maskinen til å sette opp sine egne innstillinger og lagre filer privat på harddisken. Hvis en av PC-brukere ikke lenger trenger tilgang til det, kan du eliminere deres brukerprofil ved å bruke operativsystemets innebygde verktøy.

Bruksanvisning

Brukerkontoer Feature

1 Åpne "Start" -menyen på datamaskinen og velg "Control Panel" fra menyen. Kontrollpanelet åpnes.

2 Klikk på "Brukerkontoer" eller "Brukerkontoer og Family Safety" for å åpne brukerkontoer funksjoner. Velg "Legg til eller fjern brukerkontoer" eller "Lagret brukernavn og passord" for å vise brukerprofiler som er lagret på datamaskinen.

3 Klikk på profilen du vil fjerne fra systemet for å bli tatt til en liste over alternativer for den profilen. Velg "Fjern" fra de tilgjengelige handlingene og en melding vil komme opp en advarsel om at påloggingsinformasjon vil bli slettet. Klikk "OK" for å bekrefte handlingen. Profilen vil bli slettet fra datamaskinen.

Manuelt Slett profil

4 Logg inn på datamaskinen med brukernavn og passord til en bruker som har full tilgang til systemet. Gå til "Start" -menyen og velg "Computer" eller "Min datamaskin." Klikk på "C" -stasjonen og åpne "Brukere" -mappen. Slett mappen for brukerprofilen som du vil slette.

5 Gå tilbake til "Start" -menyen og velg "Run." Type "regedit" i Kjør-boksen til å trekke opp registret på datamaskinen.

6 Utvid "HKEY_LOCAL_MACHINE" -mappen, og velg deretter "Software"> "Microsoft"> "Windows"> "Current Version"> "Profilliste". Velg navnet på brukerprofilen du vil slette ved å klikke på det. Se på "Profil bilde Path" oppført med nøkkelen. Dette viser deg hvor profilen ligger på harddisken. Gå tilbake til den åpne Registerredigering, og slette profilen navn fra "Profilliste" -mappen. Når du har slettet nøkkelen, lukke registeret.

7 Åpne et tekstredigeringsprogram som Notisblokk, gå til "File" og velge Naviger til "Windows" -mappen på "C:" "Open".. Drive Dobbeltklikk på "system.ini" for å åpne filen Bla ned dokumentet. . til "passord~~POS=TRUNC Lister" og finne navnet på brukerprofilen du ønsker å fjerne Skriv ned stien til passordet for kontoen, for eksempel "C: / passord". deretter slette den linjen av koden Lagre filen og lukk tekst editor.

8 Gå til mappen som inneholder passordfilen og slette filen fra mappen. Lukk Explorer-vinduet. Alle forekomster av brukeren vil nå bli slettet.

Hint

  • Hvis du bare har en brukerprofil på datamaskinen den ikke kan fjernes.

© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com