Hvordan skrive ut fra Kindle til OneNote

December 2

Hvordan skrive ut fra Kindle til OneNote


Du kan bruke Screen klipping verktøy innen Microsoft Office OneNote til å hente sider av tenne bøker og sette dem inn i notatbøkene. Derfra kan du skrive ut notatbøker som du vil. Du må åpne Kindle bok på datamaskinen der du har OneNote installert, så kan du bruke skjerm klipping verktøyet for å velge den delen av skjermen der Kindle boken vises. Du vil bare være i stand til å skrive ut hva som vises på Kindle-skjermen til enhver tid.

Bruksanvisning

1 Bla til read.amazon.com og skriv inn brukernavn og passord Amazon. Klikk på boken som du vil skrive ut med OneNote for å åpne den. Det vil åpne der du slapp å lese den.

2 Naviger til siden du vil skrive ut. Du kan bruke venstre og høyre piltastene på tastaturet eller bruke musen til å klikke på pilene til venstre og høyre på siden på skjermen.

3 Start OneNote og klikk på "Sett inn" -kategorien i Microsoft Office-båndet. Klikk på "Screen Clipping" -knappen. Klikk og dra over den delen av skjermen der din Kindle boken vises. Slipp museknappen når du er ferdig.

Hint

  • Juster marginnstillingene skriftstørrelsen i Kindle Cloud Reader ved å klikke på "Aa" knappen øverst på siden. Du kan gjøre skriften større eller mindre og justere margene.
  • Høyreklikk på bildet av Kindle dokumentet etter at det har blitt importert til OneNote. Velg "kopiere tekst fra fil" og OneNote vil utføre optisk tegngjenkjenning på bildet for å ta tak i teksten fra det. Deretter kan du lime inn teksten i et OneNote dokument eller Word-dokument til utskrift.
  • Du kan også installere et PC-appen for å lese Kindle bøker på datamaskinen. The Screen Klipping ville forbli den samme, men.
  • Overhold alle lover om opphavsrett i ditt område. Ikke kopier eller redistribuere et åndsverk uten samtykke fra forfatteren og forlaget.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com