Hvordan fikse en Notebook Battery

July 13

Mange bærbare brukere klager om problemer knyttet til batteriet. Eldre bærbare datamaskiner har batterier som kan knapt stå alene i en time uten AC adapter plugget i. Nyere de kan brukes til lengre dager, men ytelsen kan avta over tid, spesielt hvis brukeren ikke følger riktig vedlikehold.

Bruksanvisning

1 Forsikre deg om at problemet er med batteriet, og ikke med andre strømproblemer. Slå på den bærbare datamaskinen og koble den ene enden av den bærbare strømadapteren til strømkontakten på maskinen. Plugg den andre enden av kabelen til en aktiv stikkontakt. En LED lys bør gå på noe som indikerer at den bærbare lader. Hvis det ikke er noen indikasjon på at den lades, sikre at strømkontakten er aktiv. Plugg strømadapteren inn i en annen stikkontakt. Hvis det fortsatt ingen tegn til strøm, gå til neste trinn.

2 Slå av den bærbare datamaskinen. Trekk låsen på baksiden av maskinen for å fjerne dekselet til batterirommet. Rengjør batterikontaktene med en ren klut som det kan være et problem med den fysiske forbindelsen mellom den bærbare datamaskinen og batteriet. Kontroller batteriet for fysiske skader eller lekkasjer. En oppsvulmet batteri er en indikasjon på en feil batteri.

3 Bruk et ekstra batteri hvis du har en. Hvis reservebatteriet lades med hell, er det et problem med batteriet du brukte.

4 Sjekk om problemet er ikke med strømadapter du bruker. Hvis du har en ekstra adapter, bruke det og se om batteriet lades. Hvis batteriet hell lader ved hjelp av reservestrømadapter, er AD adapter feil.

5 Skift ut batteriet hvis du mistenker at det allerede er ødelagt. Rådfør laptop håndboken for riktig batteri spesifikasjoner som kreves.

Hint

  • En laptop batteri som er utsatt for væskesøl kan utvikle alvorlige problemer. Når en væskesøl skjer, slå av laptop, ta ut batteriet fra maskinen og tørk av med en ren klut. Sørg for at den bærbare datamaskinen og batteriet er helt tørre før du setter batteriet tilbake på rommet sitt og slå den bærbare datamaskinen på.

© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com