Hvordan endre en PDF-fil til en bildefil

March 1

En PDF er et filformat laget av Adobe og brukes med programmet kjent som Adobe Acrobat Portable File Format. PDF-filer er ofte brukt sammen med elektroniske medier som e-bøker, fargeleggingssider og andre dokument stil formater. PDF er nå en åpen standard og kan brukes på nesten alle programvareplattformer, inkludert Mac, Windows og Linux. Noen ganger er det behov for å endre en PDF-fil til en bildefil format gjennom en prosess kalt konvertering.

Bruksanvisning

Hvordan endre en PDF-fil til en bildefil

1 Velg en PDF-konvertering programvare. Det finnes en rekke tilgjengelige, både betalte og åpen kildekode.

2 Last ned programvaren og installere den. Når programvaren er riktig installert, kan du starte den.

3 Ved hjelp av konvertering programvare av valget, følger instruksjonene for konvertering. Dette inkluderer å finne filen du ønsker å konvertere på harddisken, velge filen og deretter velge utskuff og filtypen. Bilde filtyper inkluderer .jpeg, TIFF, PNG, GIF og BMP. Den nøyaktige fremgangsmåten for konvertering vil variere noe fra programvare til programvare.

4 Kjør converter. Filen vil spare området du har angitt i konverteringsprosessen. Naviger til det området på datamaskinen for å kontrollere at filen er lagret som du hadde spesifisert.

5 Gjenta trinn 3 og 4 for å konvertere flere PDF-filer til bildefiler. Avhengig av konvertering programvare du velger, kan det være en batch-fil alternativet slik at du kan konvertere flere filer samtidig.

Hint

  • Konvertering PDF-filer til bilder anbefales for PDF-filer som inneholder flere bilder som du ønsker å hente ut og bruke, for eksempel fargebøker. Det er vanligvis ikke nødvendig å konvertere en PDF-fil som inneholder all tekst til en bildefil.
  • Vær sikker på at du har fått de nødvendige tillatelsene til å bruke bildene innebygd i PDF-filen som du konverterer før du bruker disse bildene.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com