Hvordan å stoppe popup-annonser for Free

August 16

Pop-up-annonser kan være irriterende. I noen tilfeller kan de selv gjøre datamaskinen tregere eller komme med skadelige virus og malware i sine lenker. Du trenger ikke å betale for en pop-up blocker. Du kan blokkere pop-up-annonser gratis ved hjelp av standard personverninnstillinger i nettleseren din og gratis pop-up blokkering programvare.

Bruksanvisning

Blokkering Pop-up-annonser i Internet Explorer

1 Åpne Internet Explorer. Klikk på "Verktøy" i toppmenyen, og velg deretter "Alternativer". Velg "Privacy" -kategorien.

2 Finn "Blokker pop up" i den nedre delen av kategorien Personvern skjermen. Klikk på boksen ved å blokkere pop-ups for å aktivere Internet Explorer pop-up blocker. Klikk "Lagre" eller "OK" for å lagre innstillingene.

3 Last ned en gratis tredjeparts pop-up blocker som NoAds å legge et ekstra lag med blokkering beskyttelse mot pop-up-annonser (se "Andre ressurser" nedenfor, for link). Etter nedlasting og installasjon NoAds, følg instruksjonene på skjermen for å sette NoAds. Programmet kjører i bakgrunnen mens du surfer på nettet.

Blokkere popup-annonser på Mozilla Firefox

4 Åpne opp Mozilla Firefox. Klikk på "Verktøy" i toppmenyen, og velg deretter "Alternativer". Finn og klikk på "Web Features" -knappen, som vanligvis er plassert på venstre side av vinduet Alternativer.

5 Finn "Blokker popupvinduer" -funksjonen i Web Features vinduet. Som standard i Firefox, bør alternativet Blokker popupvinduer kontrolleres. Kontroller at boksen ved siden av dette alternativet er valgt. Hvis ikke, velger du den for å slå på pop-up blocker. Klikk på "OK" eller "Lagre" for å lagre innstillingene.

6 Last ned AdBlock Plus for Firefox gratis fra AdBlock nettsted (se "Andre ressurser" nedenfor). Denne plug-in vil automatisk installere i Firefox og blokkerer ikke bare pop-up-annonser, men også de fleste av annonsene som vises på nettsteder.

Hint

  • Nettlesere som Safari, Opera og Netscape kommer med sine pop-up blokkering aktivert ved default.Use nettlesere som Firefox og Safari for å redusere pop-up-annonser.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com