Slik installerer Net Nanny

January 13

Slik installerer Net Nanny


Hvis du vil at barnet skal ha tilgang til Internett, uten å måtte stå over skulderen hele tiden han er på nettet, er Net Nanny et alternativ du kan bruke. Bruke Net Nanny vil la barnet ditt en liten følelse av selvstendighet, mens hun er på nettet. Selv om hun er uavhengig nettet, kan du kontrollere og overvåke leserloggen. Ganske enkel å installere, kan Net Nanny gi deg en følelse av trygghet, å vite hvem barnet kommuniserer med på nettet og hva de gjør på nettet når du ikke er ute.

Bruksanvisning

1 Besøk Net Nanny nettsted for å kjøpe Net Nanny programvare for datamaskinen din. For å kunne bruke Net Nanny programvaren datamaskinen må kjøre Windows eller Macintosh, med minst 25 MB RAM.

2 Sjekk e-posten. E-posten fra Net Nanny vil inkludere programvare registreringsnummer og en link som du kan klikke på som vil innledende Net Nanny nedlasting av programvare. Klikk på linken for å laste ned programvaren.

3 Lukk alle åpne programmer som er på datamaskinen. Klikk på Net Nanny ikonet som ligger på skrivebordet. Dette vil starte den automatiske installasjonsveiviseren. For å kjøre veiviseren må du være koblet til Internett.

4 Skriv inn din programvare registreringsnummeret etter at du har godtatt lisensavtalen.

5 Skriv inn et administrativt passord for Net Nanny konto. Det anbefales at du velger et passord som dine barn eller andre ikke vil være i stand til å finne ut. Fortsett å installere programvaren til stasjonen plasseringen av ditt valg.

6 Klikk på "Legg til" for å opprette en brukerkonto. Skriv inn et brukernavn og passord for kontoen. Dette er brukernavnet og passordet barnet blir nødt til å bruke for å få tilgang til Internett. Når du har opprettet brukernavn og passord, vil du være i stand til å tilpasse innstillingene og gjøre en alder bestemt profil for å overvåke Internett-bruk.

7 Start datamaskinen på nytt etter at den nye brukerkontoen er satt opp. Net Nanny er nå klar for bruk.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com