Hvordan du skriver fra en gruppe på Facebook du?

July 9

Hvordan du skriver fra en gruppe på Facebook du?


Facebook Grupper lar deg skrive meldinger til en gruppe du er medlem av ved å publisere fra den gruppen mur delen. Som standard de andre medlemmene av gruppen får et varsel til eksistensen og innholdet i den nye meldingen, avhengig av deres individuelle varslingsinnstillinger. Hvis administratoren av gruppen har satt gruppen til å forbli privat, bare medlemmene ser meldingen.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din personlige Facebook-kontoen på Facebook.com og klikk på "Grupper" i menyen til venstre kolonne. Dette viser de sist brukte gruppene.

2 Klikk på "Vis eldre" linken under "Mine grupper" for å vise alle gruppene, og klikk deretter gruppenavnet som du ønsker å skrive.

3 Klikk i "Skriv noe" boksen på toppen av gruppen Wall. Skriv en melding på mindre enn 1000 tegn for gruppen å se, og klikk på "Del" -knappen. Hvis meldingen inneholder mer enn 1000 tegn, Facebook varsler deg til å redigere og forkorte meldingen.

Hint

  • I den gamle versjonen av Facebook-grupper, kan administratorer sende private meldinger til alle i gruppen, i stedet for å legge til Wall. I den nye versjonen av Facebook-grupper, trenger administratorer ikke har det privilegium, og alle medlemmer må skrive til hverandre fra gruppen mur. Alle medlemmer er varslet om nye innlegg som standard, men enkeltpersoner kan bestemme om du vil slå av disse varslene. Alle gruppeVegg innleggene vises som standard når et medlem besøker den direkte.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com