Logg språklæring programvare

August 28

Det er mange grunner for å ville lære tegnspråk. Kanskje du har et familiemedlem, venn eller kollega som er døv, og du trenger for å kommunisere. Kanskje du ønsker å gå inn i spesialpedagogikk og lære tegnspråk ville hjelpe din profesjonelle stående. Kanskje du ønsker å jobbe frivillig med døve i kirken. Uansett årsak, er det mange programmer som kan hjelpe deg å lære tegnspråk raskt og grundig.

fakta

Det er mer enn én type tegnspråk. Hvert språk i verden har sitt eget skiltsystem (kinesisk tegnspråk, spansk tegnspråk), men den vanligste tegnspråk i USA er amerikansk tegnspråk, også kjent som ASL. American Sign Language er et språk i seg selv, og er ikke bare en form for engelsk. Det har ikke den samme grammatikk som engelsk og heller ikke har den samme syntaksen. Det har blitt sagt at ASL har mer til felles med asiatiske språk som kinesisk eller japansk enn det gjør engelsk.

Funksjon

Amerikansk tegnspråk bruker både fingerspelling og skilt for kommunikasjon. Fingerspel kommuniserer ved å stave ut ord en bokstav om gangen, mens skiltene er konseptuell. For eksempel, for du ønsker å kommunisere "love", kan du stave kjærlighet, eller du kan bruke ett tegn for begrepet "kjærlighet". God ASL læring programvare trenger å lære både fingerspelling og vanlige tegn på for at det skal være nyttig i det virkelige liv.

typer

ASL fingerspelling er en gratis sign språkopplæring programvare for Windows. Det gir grafikk og en standard ordbok for å lære de grunnleggende fingershapes. Det har også en oversetter for å vise deg hvordan du stave vanlige engelske ord.

Crash Course i amerikansk tegnspråk, også for Windows, er et mer komplekst stykke programvare. Delt inn i tretti leksjoner, lærer Crash Course hånd former, fingerspelling, vokabular, grammatikk, ansiktsuttrykk, og en introduksjon til døv kultur. Selv om ikke gratis, er Crash Course et rimelig alternativ.

Lykkelig Skilt Day er et tegn språklæring programvare ment for foreldre og småbarn. 3-D animasjon hjelper lærer tegn om enkle daglige aktiviteter som dressing og pusse tenner.

Egenskaper

De fleste tegn språklæring programvare har video, bilder, diagrammer og ordbøker tegn. Tegnspråk læring programvare kan være alt fra å lære fingerspel bare å undervise alt fra fingerspelling til skiltene til grammatikk. Noen programmer bare bruke bilder for å illustrere skilt, og noen bruker video. Det beste tegnet språkopplæring programvare for nybegynnere bør gi alle grunnleggende læring ASL: fingerspelling, tall og grunnleggende tegn, samt gi muligheter for å teste læring og øve virkelige dialoger.

betraktninger

Vurdere ditt nivå av dagens kunnskap og hvilke mål du ønsker å oppnå når du velger tegnspråk læring programvare. Noen er rettet mot skolesammenheng, og noen gir mer voksen-orientert sosial ordforråd og dialoger. Også finnes programvare som er fokusert utelukkende på å kommunisere med babyer og små barn.

Vokt dere for programvare som lærer ikke riktig ASL syntaks. Noen tegnspråk lærings programvare, for eksempel Instant Immersion amerikansk tegnspråk programvare, lære setningsstruktur i bokstavelig engelsk ordstilling, ikke korrigere amerikansk tegnspråk rekkefølge.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com