Toshiba A85-S107 Demontering Instruksjoner

December 17

Toshiba A85-S107 bærbar PC er en av de enkleste bærbare på markedet for å demontere. Mange mennesker har til å utføre denne prosedyren bare å installere minnemoduler i sin datamaskin. Hvis du jobber fra bunnen opp og deretter fra toppen og ned, den eneste delen av en bærbar PC som er intakt etter stripping er hovedkortet.

Klar Laptop for demontering

Før du begynner å demontere den bærbare datamaskinen, sikkerhetskopiere all viktig informasjon som finnes på dette. Etter å ha utført den back-up, slå av den bærbare datamaskinen og fjerne alle eksterne enheter, inkludert kabler, USB-stasjoner, mikrofoner, høyttalere, modemer og lignende. Ta ut batteriet ved å låse opp låsetappen og trekke ut batteriet. Snu datamaskinen slik at bunnen er tilgjengelig.

For demontering, trenger du en flat skrutrekker eller en liten plast kile (kalt en spudger) og en liten Phillips-skrutrekker. Også, siden du kommer til å jobbe med de interne komponentene, bære en håndleddet jordingsstropp eller berøre en umalt metalloverflate for å fjerne statisk fra kroppen vår.

Arbeide fra bunnen

Ta av harddiskdekselet ved å trekke ut de to skruene som fester det og deretter ta den av. Ta ut skruen på modemet og trådløst kort dekselet og ta av dekselet. For å ta ut harddisken, flytter den til venstre for å koble den fra hovedkortet og trekk den ut av datamaskinen. Forsiktig koble fra Wi-Fi-kort antennekabler og ta ut kortet. Pakk ut skruene på modemkortet, må du koble den fra hovedkortet, og koble deretter kabelen for å frigjøre den fra datamaskinen. Ta ut den optiske stasjonen skruen, skyve stasjonen ut av den bærbare datamaskinen og deretter ta den av. Pakk de 15 skruene ut av bunnen av den bærbare datamaskinen og snu den bærbare over.

Jobbe toppen

Åpne laptop og brett tilbake LCD-skjermen så langt tilbake som mulig. Lirke opp tastaturet rammen (plast stripe over tastaturet) ved å stikke en flat skrutrekker eller en spudger i sporet på høyre side av stripen. Trekk rammen av den bærbare. Pakk ut tastaturet skruene og kaste tastaturet ned over håndstøtten. Slipp flatkabelen som kobler tastaturet til hovedkortet og ta tastaturet av den bærbare datamaskinen. Fjern skruene som fester LCD-skjermen til baksiden av den bærbare datamaskinen. Koble videokabelen og Wi-Fi-kabelen fra hovedkortet og fjern skruene på LCD-skjermen hengslene og trekk deretter skjermen av den bærbare datamaskinen. Det er fire synlige kabler som er koblet til hovedkortet: sentralbordet kabel, høyttaler kabel og touchpad kabel. Koble fra alle tre. Ta ut de fire skruene fra toppdekselet og lirke toppdekselet ved å kjøre flat skrutrekker eller spudger langs sporet rundt hele laptop og trekke den av. Nå den bærbare datamaskinen er fullstendig demontert til hvor hovedkortet er avslørt som den siste gjenværende komponent.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com