Slik tilpasser Motor Graphics

May 16

Slik tilpasser Motor Graphics


Hvis du spenningen til det rutete flagget og skulle ønske du kunne være der ute med pit crew, får litt nærmere den hektiske verden av racing ved å tilpasse din egen bil grafikk. Enten du tar en etablert racing bil og gjøre den til din egen eller forvandle din egen bil til noe klar for speedway, en rekke dataprogrammer er klar til å hjelpe deg. Tilpass rase bil grafikk og gjør deg klar til å treffe Talladega.

Bruksanvisning

Ved hjelp av Photoshop

1 Åpne Photoshop, klikker du på "File" og velg "Open". Bla til en racerbil bildet på datamaskinen og dobbeltklikk på filen for å åpne den i Photoshop arbeidsområdet. Trekk ned "View" -menyen og klikk "Tilpass på skjerm" for å gi deg selv plass til å arbeide.

2 Dobbeltklikk øverst til venstre kvadrat av "Color Picker", som er de to fargede bokser på "Tools" paletten. Velg en maling farge for å legge til bilen, og klikk "OK."

3 Klikk på "Paintbrush" -verktøyet, trekk ned "Brush" -menyen og velg en solid, rund pensel for eksempel # 9. Sjekk "Våte Edges" boksen på verktøylinjen øverst.

4 Tegn et design på bilens spoiler eller tilbake bagasjerommet, for eksempel en racing logo eller sponsing klistremerke. Legg merke til design kommer ut delvis gjennomsiktig, som det ble retusjert bort bilen. Bytt lakkfarger og fortsette å legge til flere design og dekaler til din racerbil.

5 Trekk ned "Fil" -menyen og klikk "Lagre som". Endre navnet på filen; ikke lagre den på toppen av den opprinnelige i tilfelle du ønsker å få tilgang til det igjen. Velg et sted å lagre bildet på datamaskinen, og klikk "Lagre".

Bruke Paint

6 Åpne Paint, trekk ned "Fil" -menyen, klikk på "Open" og naviger til en racerbil bilde på datamaskinen. Dobbelklikk på bildet for å åpne det på Paint skjermen.

7 Klikk på "Brush" verktøyet og velge en skråstrek børstehode under. Velg en rød maling farge fra "Color Picker" og trekke en del av en brann flamme langs flanken av bilen. Bytt til en gul maling farge og spore design. Bytt til oransje og spore design, fullflammebildet

8 Klikk på "Text" -verktøyet, som ser ut som en "A" på verktøylinjen. Klikk under bilen. Hvis en verktøylinje ikke vises, klikker du på "Vis" og velg "Tekst verktøylinjen."

9 Skriv inn et navn eller slagord, som «Randys Custom Racers" eller "Street Legal Racing Team." Plasser ordene sentrert under bilen bildet.

10 Klikk på "File" -menyen, velg "Lagre som", skriv inn et nytt navn for den grafiske og velg et sted å lagre den på datamaskinen.

Bruke Publisher

11 Åpne Publisher, og klikk "Blank trykt publikasjon." Trekk ned "Insert" -menyen, klikk på "fil" og velg "Fra fil." Bla til racerbil grafikk på din datamaskin eller flash-stasjon og dobbeltklikke på filen for å åpne den i Publisher arbeidsområdet.

12 Høyreklikk på bildet og velg "Formater bilde." Klikk på "Bilde" fanen, trekk ned "Color" menyen og velg "Bleke", som vil gi ditt bilde vannmerke utseende. Klikk på "OK" -knappen.

1. 3 Klikk på "Sett WordArt" -ikonet, som ser ut som en vippe bokstaven "A" på verktøylinjen helt til venstre på skjermen. Velg en logo stil og skriv inn et navn eller slagord, som «Charlies Custom Cars," inn i tekstboksen. Klikk "OK" og plassere logoen art over toppen av bilen grafikken.

14 Klikk på "File" -menyen og velg "Lagre som". Gi grafikken et navn og lagre den på datamaskinen.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com