Hvordan bruke Yahoo avatarer

June 4

Ved hjelp av Yahoo Messenger trenger ikke å være vanlig og kjedelig: du kan tilpasse din Messenger profil for å inkludere avatarer. Avatars er bilder som vises på eller i nærheten av ditt navn eller innen et chattevindu. Avatarer kan være så enkelt som en smiley face, eller så komplisert som en virtuell representasjon av deg selv. Uansett vil en avatar gi profilen din litt karakter.

Bruksanvisning

Sette opp og bruke Yahoo Avatars

1 Åpne avatarer delen av Yahoo nettstedet ved å gå til Yahoo hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

2 Logg deg på Yahoo-konto når du blir bedt om å gjøre det ved hjelp av din innloggingsinformasjon. Sett opp en konto for Yahoo Messenger eller Yahoo Mail hvis du ikke allerede har gjort det ved å klikke på "Registrer deg" link.

3 Velg kjønn for avataren din, enten mann eller kvinne, ved å klikke på den aktuelle knappen, og klikk deretter på "Create My Avatar koblingen.

4 Velg elementer for avataren din ved å klikke på Kategori-kategoriene og endre avataren din utseende. Velg mellom forskjellige typer klær, tilbehør og kjæledyr.

5 Velg pilene i "Pan og Zoom-boksen til å justere oppsettet og utseendet på avataren. Dette vil flytte avatar rundt i feltet og endre sin posisjon til sluttbruk.

6 Hold orden på dine potensielle valg ved å klikke på "Legg til i favoritter. Dette vil lagre valgene i en egen fane for deg å bla når du er komfortabel med dine valg.

7 Klikk "Lagre endringer" når du er fornøyd med utseendet på avataren din. Det er nå klart til å brukes mens du er logget på Yahoo Messenger.

8 Bruk avataren din mens du spiller spill i Yahoo Games eller mens du er i et chatterom. Bare klikk på "Endre Photo koblingen i noen av de store Yahoo-tjenester, og klikk deretter Velg Avatar '.

Hint

  • Se etter oppdateringer av Yahoo Messenger jevne mellomrom. Noen ganger disse oppdateringene inkluderer oppgraderinger for måten avatarer oppfører seg; dvs. følelsene de kan vise eller lyden de avgir.
  • Spør andre Yahoo medlemmer om deres avatarer og hvordan du oppretter dem på Yahoo Answers (se Ressurser nedenfor).
  • Prøv å ikke ha for mange andre programmer som kjører mens du bruker instant messenger-tjenester eller de fleste elektroniske søknader. De krever mye minne og ressurser.
  • Aldri skriv kredittkortinformasjon eller sensitive bedriftens data til en chat-vinduet.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com