Hvordan lage et program for en iPhone

June 7

Hvordan lage et program for en iPhone


I dag er alle ute etter å tjene penger, og med populariteten til iPhone, har du sikkert kan. Ifølge 14 juli 2009 Siste nytt på Apples hjemmeside, «App Store laste topp 1,5 milliarder nedlastinger i første året", og innen tre dager etter utgivelsen solgt 1 million iPhone 3GS-modeller. Du vil sannsynligvis vet en håndfull mennesker som eier iPhones. Hvis du ikke gjør det, bare se deg rundt - du finner noen med den berømte Apple-logoen fast til øret hans. Med disse odds, hvorfor ikke lage en app for iPhone-brukere?

Bruksanvisning

Faktaene

1 Hvordan lage et program for en iPhone

Eier en Intel-basert Mac som kjører Mac OS Leopard. Det er et teknisk krav, siden maskinvaren allerede inneholder utvikler nødvendige verktøy for å bistå i å skape en App.

2 Registrer deg gratis på iPhone Developer Program nettside ved hjelp av din Apple-ID og passord for å få tilgang til en rekke informasjon om hvordan du kommer i gang. Hvis du bare ønsker å lage en app for iPhone, laste ned SDK for gratis. IIF du ønsker å tjene penger, må du bruke penger. The Standard program for enkeltpersoner vil kjøre deg $ 99; Enterprise Programmet koster $ 299.

3 Lag din App av koding i Objective C, C ++ og / eller kakao. Hvis du ikke er kjent med disse programmeringsspråk, alt håp er ikke tapt. Du kan lære deg selv. Det er mange dokumenter som strekker seg fra en oversikt for å komme i gang å lære Objective C programmeringsspråk. Apple har gjort det svært enkelt for en første gangs programmerer å finne steg-for-steg instruksjoner om hvordan du oppretter en iPhone-applikasjon. Komme i gang med iPhone OS dokumentet i Apple Developer nettstedet gir retning fra det grunnleggende til neste trinn. Dokumentet sier, "The iPhone SDK inneholder iPhone OS, Xcode verktøy, og tilgang til dokumentasjon, eksempelkode, og ressursene du trenger for å utvikle dine applikasjoner. IPhone SDK og Xcode verktøy kan brukes på alle Intel-baserte Macintosh-maskin kjører Mac OS X v10.5 eller nyere. Xcode gir utviklingsmiljøet du bruker til å lage søknaden din kode, kompilere den, kjøre den og feilsøke det. Fordi Xcode er fullt integrert med iPhone OS, utvikle iPhone-programmer med det er enkelt. "

4 Test app med iPhone simulator. når det er helt riktig, slipper det.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com