Hvordan kan jeg finne noen gratis?

March 16

Hvordan kan jeg finne noen gratis?


Kontinuerlige fremskritt i teknologi har gjort det lettere å finne fjern familie og venner. Fra bekvemmeligheten av en stasjonær datamaskin eller en web-aktivert mobil enhet, kan du søke etter personer ved hjelp av tilgjengelige ressurser på nettet. Enten du ønsker å gjenforenes med en tapt kjær eller bare trenger å finne en person eller annen grunn, ved hjelp av Internett er bare ett av få ressurser tilgjengelig for å hjelpe ditt søk. Selv om noen nettsteder krever at du betaler avgifter for å få tilgang til mer detaljert søk informasjon, er det fortsatt mulig å finne noen gratis gjennom andre tilgjengelige veier.

Bruksanvisning

1 Få tilgang til et nettsamfunn. Mange nettverk nettsteder tilbyr brukerne muligheten til å få kontakt med familie, venner og kolleger over hele verden. Skriv inn personens fornavn og etternavn i nettstedets søkemotor. Hvis personen har et felles navn, kan det være mer utfordrende å finne dem uten å skumme gjennom hundrevis av søkeresultater. Prøv å bruke nettstedet avanserte søkefunksjon som gjør det mulig for brukere å begrense søkeresultatene ved skolen tilhørighet, sted eller postnummer.

2 Besøk nettsteder spesielt dedikert til å tilby gratis folks søk som spokeo.com eller ussearch.com. Disse ressursene tillater brukere å finne personer ved å taste inn personens fornavn og etternavn og plassering. For eksempel, når du bruker amerikanske People Search nettsted, blir du bedt om å angi personens etternavn. Selv om det ikke er nødvendig, angir personens byen sammen med staten for å gi større søkeresultatene, og klikk "Go".

3 Spør gjensidig familiemedlemmer, venner eller kolleger. Hvis du deler de samme slektninger eller bekjente, noen ganger alt som trengs er en telefonsamtale for å spørre om en persons oppholdssted. Du kan være i stand til å tilegne seg den persons kontaktinformasjon fra en av disse personene.

4 Besøk nettsteder spesielt dedikert til å gjenforene skole alumni. Mange nåværende eller tidligere studenter delta i online-reunion samfunn for muligheter for nettverksbygging, planlegging klassefester og vedlikeholde eksisterende vennskap. Hvis du gikk på samme skole, kan du bruke nettstedets søkefunksjon for å lete etter den enkelte ved første og siste navn, skole roster eller konfirmasjonen år. Selv om det er gratis å vise grunnleggende profiler, kan du måtte betale en avgift for å få tilgang til mer detaljert informasjon.

Hint

  • Prøv å skrive personens fornavn og etternavn i en søkemotor som Google. Hvis personen har en bedrift eller nettside, kan du være i stand til å finne dem ved hjelp av denne metoden.

© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com