Hvordan overføre spill til et SD-kort

March 19

Hvis du har noen spill som du har lastet ned til datamaskinen, kan du vil at disse spillene på din telefon eller andre bærbare enheter. For å få disse spillene ut av datamaskinen, kan du overføre spillene til et SD-kort og sett inn SD-kortet i enheten. Så lenge du har et mediekortsporet, eller mediekortleser, på datamaskinen, kan du enkelt overføre spill fra datamaskinen til SD-kortet. Overføre spillene er en rask prosess som tar bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Sett SD-kortet inn i datamaskinens mediekortsporet. Hvis datamaskinen ikke har en, bare bruke en USB-mediekortleser.

2 Åpne et vindu på datamaskinen der spillene er plassert. For eksempel, de spillene er i "Mine nedlastinger" -mappen, bare åpne mappen i et nytt vindu.

3 Ta opp SD-kortet i et nytt vindu. Åpne den fra "Min datamaskin" på en PC eller "Finder" på en Mac.

4 Velg de spillene som du vil overføre til SD-kortet og kopiere dem. På en PC gjøres dette ved å trykke "Ctrl + C" På en Mac, gjøres dette ved å trykke "kommando + C."

5 Klikk tilbake til SD-kortet vinduet. Lim i spill for å overføre dem ved å trykke "Ctrl + V" på en PC "eller" kommando + V "på en Mac.

6 Ta ut SD-kortet fra datamaskinen etter at overføringen er ferdig. Nå vil du være i stand til å sette SD-kortet med spillene inn på hvilken som helst enhet som du vil.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com