Det som er lagret på en USB Under Readyboost?

September 7

Det som er lagret på en USB Under Readyboost?


Readyboost er en disk-caching teknologi utviklet av Microsoft, først introdusert i Windows Vista og en del av Windows 7. Readyboost lar deg bruke flash lagringsenheter, for eksempel USB-minnepinner eller SD-kort til å lagre en kopi av ofte brukte data, drar nytte av sine raskere leste ganger. Dette gjør at Windows for å få tilgang til data raskere, noe som fører til en mer responsiv system.

Hvordan Readyboost Works

Når du aktiverer en flash-enhet for Readyboost, Windows kopierer ofte brukt data leses fra eller skrives til, datamaskinens harddisk til flash-enheten. Selv om harddisker er raskere enn flash-enheter for å lese sekvensielle data lagret i store filer, flash-enheter er raskere til å lese ikke-sekvensielle data som er lagret i de mindre filene som genereres under dag-til-dag bruk. Dette er fordi flash-enheter umiddelbart kan få tilgang til data som er lagret hvor som helst på enheten, hvor som harddisker må fysisk bevege hodet hver gang ikke-sekvensielle data er tilgjengelig, og skaper en liten forsinkelse før data er tilgjengelig. Bruke Readyboost gjør at systemet kan få tilgang til data på optimal måte for å gi best leste ganger.

Hva Readyboost Cache Stores

Readyboost lagrer alle data som systemet bruker ofte å cache filen, slik at for optimal lese ganger når systemet krever dataene på nytt. Data blir kun lagret i hurtigbufferen om det vil ha nytte av flash-lagring, ignorerer større sekvensielle filer som systemet kan lese raskest fra harddisken. For sikkerhet, krypterer Readyboost alle data før du skriver det til flash-stasjonen ved hjelp av AES-128-spesifikasjonen, for å sikre at ingen kan lese private data fra cache filen hvis blitsen enheten mistes eller blir stjålet. Readyboost lagrer bare en kopi av ofte tilgang filer i cache, og systemet skriver alle data til det opprinnelige mediet, slik at du kan fjerne flash-enheten til enhver tid om nødvendig.

Readyboost Fordeler

Datamaskiner med små mengder RAM kan få størst utbytte av Readyboost, som Windows trenger å bytte data ofte mellom hovedminnet og harddisken på datamaskinen. Selv om en RAM oppgradering ville gi mest forbedring, kan Readyboost gi en umiddelbar boost til hastigheten på datamaskinen. Laptop-brukere vanligvis dra mest nytte Readyboost, som minneoppgraderinger er dyre og utvidelsesspor er begrenset, så bærbare datamaskiner vanligvis har mindre RAM enn stasjonære. Bærbare harddisker i lavere-end modeller er tregere enn vanlige stasjonære harddisker, så jo raskere flash-minne er mer gunstig. Readyboost krever USB2.0-porter for å operere, så det kan ikke kjøres på eldre datamaskiner.

Slik bruker Readyboost

Du kan aktivere Readyboost på en flash-enhet gjennom sin egenskaper menyen, som du kan nå via Windows Utforsker eller lignende. Hvis blitsen enheten er kompatibel med Readyboost, vil en Readyboost-fanen være tilgjengelig i egenskapsboksen. Klikk på "Bruk denne enheten," og sette den maksimale mengden plass som Readyboost kan bruke på stasjonen. Microsoft anbefaler at du fordele mellom ett og tre ganger systemminnet til Readyboost for optimale resultater, med et absolutt minimum av 256 MB. Du kan bruke mer enn en flash-enhet om gangen for Readyboost, med Windows 7 tillater opp til maksimalt åtte flash-enheter. Du kan slutte å bruke en flash-enhet for Readyboost når som helst via kategorien Readyboost, som vil fjerne cache-filen og omfordele rom til enheten.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com