Hva gjør EPS-format for?

August 30

EPS står for Encapsulated Postscript, og er en forlengelse av Postscript format skapt av Adobe i 1980-årene. Snarere enn bare å lagre innholdet i et dokument, Postscript koder et program som beskriver et bilde eller en side i minste detalj; ved å gjøre det, er Postscript-filer vises og skrives ut med mer nøyaktighet enn andre formater.

EPS-filer

Den Encapsualted Postscript format er en Postscript-fil som inneholder en forhåndsvisning innebygd i filen. Denne forhåndsvisningen gjør at programmer kan se mindre og lavere kvalitet på innholdet av filen i et miniatyrbilde. Forhåndsvisningen bruker en av fire formater: PICT, TIFF, Metafile og EPSI. PICT er mer vanlig på Mac, og TIFF er mest brukt på Windows. Noen fil ledere har fortsatt problemer med å vise miniatyr, men programmer som Adobe Media Manager (Adobe Bridge) er utformet for å vise innholdet i EPS-filer.

forståelse Postscript

Postscript er en standard som brukes for bilder og kan håndtere vektor- og punktgrafikkbilder, samt standard fonter. Når du skriver ut en Postscript-fil, tolker skriveren dataene for å lage bildet på siden; når du åpner filen, skjer det samme på skjermen, noe som gjør overgangen fra datamaskinen til skriveren ekstremt nøyaktig.

Fordeler til EPS

På grunn av beskaffenheten av vektor bilder og programmering aspekter av Postscript-filer - som definerer elementene i filen i stedet for utseendet på det - bildene kan skaleres uten tap av kvalitet. Det er også flere programmer på alle systemer (Windows, OS X og Linux) som kan åpne EPS-filer. I tillegg til Adobe familie av programmer, inkludert InDesign, Illustrator og Photoshop, kan du også åpne EPS i Microsoft Word, Scribus og Wordperfect. Vise en større liste over kompatible programmer på Fileinfo.com/extension/eps.

Ulemper til EPS

EPS-formatet er allsidig og nøyaktig, men det er ikke alltid den mest effektive måten å dele data. På mange måter ved hjelp av en PDF er mer praktisk enn EPS, spesielt i å dele filer på nettet som er laget for å bli sett på en skjerm i stedet for ut. EPS og Postscript-filer er mer komplekse enn andre formater og kan være forvirrende for brukerne ukjente til det formatet. Den alminnelige bruker nesten helt sikkert har et program for å lese PDF-filer på datamaskinen hans; det samme kan ikke nødvendigvis sies for EPS-filer.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com