Hva er DirectX 9.0c Adaptere for "The Sims 2" Game?

September 13

Utviklet av Microsoft, er DirectX 9.0c et multimedia program som forbedrer bildene som vises av grafikkort, eller adaptere. For "The Sims 2", online virtual reality spill som simulerer virkelige liv, DirectX-versjon 9.0c eller høyere er nødvendig for å bedre skjerm. Uten DirectX, "Sims 2" ville plassere en tung byrde på grafikkortet, forårsaker den til å bremse ned maskinen.

fordeler

"Sims 2" krever DirectX 9.0c og ​​senere for å fungere skikkelig. DirectX-programmet gir raskere akselerasjon av grafikk. Som "Sims 2" tar deg gjennom flere forskjellige steder i et tredimensjonalt univers, lasting tegn og destinasjoner krever en kraftig og effektiv grafikkort.

kompatibilitet

DirectX 9.0c er kompatibel med følgende grafikkort for å spille "Sims 2:" ATI Radeon 9800 og høyere, Nvidia 6000-serien og over og Intel Extreme Graphics. Hvis du ikke bruker et kompatibelt grafikkort, vil du støte på problemer med å spille spillet. Eldre grafikkort som ATI 9600, 9700, vil X300 og X1300 fungere, men ytelsen vil avta. Bruk Systeminformasjon på Start-menyen for å bestemme grafikkort installert på datamaskinen.

Installere

Hvis du bruker et kompatibelt grafikkort, oppgradere til DirectX 9.0c og ​​senere. Hvis du ikke er sikker på om du bruker den nyeste versjonen av DirectX, type "dxdiag" i Start søk-boksen og trykk "Enter" for å åpne DirectX Diagnostic Tool. Verktøyet gir informasjon om installerte grafikkortet og DirectX. Hvis du bruker en utdatert versjon av DirectX, laste ned den nyeste versjonen direkte fra Microsofts nettsted.

anbefalinger

I tillegg til DirectX 9.0c og ​​et kompatibelt grafikkort, "Sims 2" er kompatibel med en datamaskin som inneholder minst 256 MB RAM og minst 3,5 GB diskplass. En 800 MHz-prosessor eller bedre er også nødvendig for å spille virtuell virkelighet spillet. Spillets krav varierer avhengig av operativsystemet.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com