Hvordan kombinere tre bilder i Premiere

November 23

Adobe Premiere Pro er en programvare for videoredigering i stand til enkel klipp redigering eller komplisert sammensatt lagdeling. Lagdeling bilder på flere spor lar deg kombinere dem ved hjelp av "Opacity" kontroll. Du vil kanskje et videoklipp på bunnen spor, et innfelt bilde på sporet to og en logo blande de tre sammen. Den "Opacity" kontrollen har en "Blend Mode" som gir flere justeringer som fargeendringer, lysstyrkekontroll og lyseffekter.

Bruksanvisning

1 Åpne en Premiere Pro prosjekt og velg "Fil" og deretter "Import." Finn de bildene du ønsker å kombinere, velg "Åpne", og media vil bli vist i "Prosjekt" bin.

2 Klikk og dra det første bildet til "Video 1" på tidslinjen. Juster lengden på bildet ved å klikke på en av kantene og dra braketten pil venstre eller høyre.

3 Flytt det andre bildet til "Video 2." Det er to måter å justere "Opacity", og den enkleste er justeringen på bildet i tidslinjen. Bruke snurre-pil ned til venstre for "Video 2," åpne skinnen og plasser den gule linjen i midten av bildet. Hold markøren over linjen, klikk på den og dra linjen ned sakte. Bildet på "Video 1" begynner å dukke opp, kombinert med "Video 2." Skyv tråden opp igjen og prøve de ekstra "Effektkontroll" justeringer i trinn 4.

4 Velg "Effect Controls" bin, som vanligvis er nestet bak "Source" skjerm. Klikk på "Video 2" image og den innebygde videoeffekter for at klippet vises. Åpne snurre-pil ned til venstre for "Opacity" og "Opacity" kontroll og "Blend Mode" vises.

5 Klikk på snurre-pil ned til venstre for "Opacity" justering. Skriv inn et nytt prosent på under 100% eller åpne den andre pilen og dra glidebryteren justering. Så snart "Opacity" nummeret endres, vil du se "Video 1" vises gjennom "Video 2."

6 Marker "Blend Mode" rullegardinmenyen i "Opacity" for å avsløre flere justeringer som kan legge til lys, fargeendringer og åpenhet. Velg en "Blend Mode", etterjustere "Opacity" og eksperimentere med disse ekstra effekter.

7 Klikk og dra den tredje bildet til "Video 3" og gjenta trinn 4 til 6. Justeringer i "Effect Controls" må kanskje endres på alle tre lag for å få den ønskede blanding effekt.

Hint

  • Hvis du har flere bilder og ønsker å endre navn på video eller lydspor for enklere identifikasjon, høyreklikk og "Gi nytt navn."
  • "Gjennomsiktighet" justeringer kan brukes på bildet på det nederste laget. Men fordi dette er hovedlaget alle tre bildene vil mørkne betydelig.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com