Alternativer til Mediamonkey

September 8

Alternativer til Mediamonkey


Mediamonkey er Windows-programvare som bidrar til å organisere lydfilene. Det er to versjoner, en gratis versjon og Mediamonkey Gold, som koster $ 19,95 per 2011. Gold-versjonen har noen ekstra funksjoner, som muligheten til å rippe CD-plater raskere eller automatisk organisere biblioteket som en bakgrunnsprosess. Den gratis versjonen er fortsatt et komplett stykke programvare, og massevis av gratis alternativer er tilgjengelige.

Amarok

Amarok er en Mediamonkey alternativ som passer best for brukere av Linux-basert programvare. Det er støttet av mange Linux-plattformer, inkludert Fedora, Ark Linux og Kubuntu. Det er også tilgjengelig for Windows og Mac, men det er ikke støtte for de to systemene. Den deler den grunnleggende lyd programvarefunksjon med Mediamonkey - det vil skape spillelister, spille musikk, rippe musikk fra lyd-plater og legge til spillelister til MP3-spillere. Amarok er også passelig - å være åpen kildekode er det mange tilgjengelige skript for å forsterke dette lydprogram.

Songbird

Songbird, som håndterer lyd, video og bilder filer, er tilgjengelig for Windows og Mac, og er bygget på samme plattform som Mozilla Firefox. Dette open-source programvare er kompatibel med et stort antall telefoner og MP3-spillere. Det er mange tilleggsprogrammer tilgjengelig, inkludert en for iPod-kompatibilitet, samt evnen til å endre sitt utseende.

Banshee

Banshee er den mest all-inclusive alternativ til Mediamonkey, for bruk av alle som har de mest vanlige operativsystemer for Linux samt Mac og Windows. Dette programmet gir mulighet for styring av videoer og har en "Minimode" for en mer kompakt stasjonær - lik Mediamonkey er "MiniPlayer" modus.

Winamp Media Player

Winamp er det nærmeste Audio Manager til Mediamonkey i funksjoner og pris. Den har en gratis versjon, samt en "pro" versjon, og Winamp Pro koster det samme som Mediamonkey Gold. De har begge en "visualisere" -funksjon, som skaper kaleidoskop-type bevegelige bilder med musikk for rytme og fart. Fra 2011 Winamp er kun tilgjengelig på Windows. Programvaren er enklere å tilpasse gjennom et stort utvalg av "skins".


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com