Hvordan bruke Patch Tool i Photoshop

October 24

Hvordan bruke Patch Tool i Photoshop


En av de minst brukte, men mest gunstig verktøy i Photoshop er patch verktøyet. Grafikere som tar seg tid til å lære patch verktøyet aldri se på kloning verktøy på samme måte igjen. Med verktøyets evne til å blande piksler fra kildevalg og destinasjonsvalg, sømløse hud reparasjoner er lett og flytte hele elementer i et fotografi er et blunk.

Bruksanvisning

1 Velg patch verktøyet i Photoshop verktøylinje. Klikk på ikonet pensel og hold, og bla ned til neste alternativet, som er patch verktøyet. Bruk verktøyet på samme måte du ville lasso verktøyet: Tegn et utvalg hvor som helst på bildet ditt, og pass på at endene overlapper hverandre. Photoshop vil raskt slå den inn i de kjente marsjerende maur.

2 Velg "Destinasjon" på toppen av skjermen for å flytte markeringen til et annet område. Dra piksler til din valgte destinasjon. Du kan se på som utvalget flyttes i henhold musen til sitt nye hjem.

3 Klikk "Source" på toppen av skjermen og flytter markeringen til et område der du vil pikslene å blande med den opprinnelige utvalget. Med kildemodus aktiv, kan du enkelt velge piksler fra en hvilken som helst del av bildet for å blande med valgt område.

4 Gjenta handlingen så mange ganger som nødvendig med kildemodus aktiv for å legge til flere piksler litt om gangen. Med denne metoden kan du være svært selektiv med det opprinnelige utvalget.

5 Prøv å velge et element med Photoshop ordinære lasso verktøy når du trenger en kompleks utvalg. Etter valget er ferdig, velger patch verktøyet og overføre piksler. Dette gjør at du kan flytte eller blande intrikate valg.

Hint

  • Velg "Transparent" øverst på skjermen for å bevare lysstyrken på ditt valg.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com